intro media Optredens Contact

The Fabulous WannaBeatles - een tijdmachine die je meeneemt naar de sixties. Een stel ervaren, jonge muzikanten die de tijdloze muziek van The Beatles met veel enthousiasme speelt. Zowel de beginnummers als de latere, meer georchestreerde songs van The Beatles brengen zij met flair.

Geen statisch voorkomen, maar een spetterende show vol rock & roll, op dezelfde instrumenten en versterkers en in dezelfde kleding als de echte Fab Four. Denk maar aan die grijze kraagloze pakken en Beatle-boots uit de begintijd, of de kleurrijke, psychedelische Sgt. Pepperpakken. The Fabulous WannaBeatles heeft het allemaal, en meer!

Pruiken? Welnee, deze jongens, die net zo jong zijn en net zoveel sex-appeal en podiumexpressie hebben als The Beatles in hun hoogtijdagen, hebben zich uit eerbetoon aan hun helden een écht Beatle-kapsel aan laten meten. Tel daarbij op dat ze elkaar en het publiek in perfect Engels met een prachtig Liverpools accent aanspreken, en je hebt een show om nooit meer te vergeten!

Het mag duidelijk zijn: Het feit dat jong en oud uit hun dak gaan bij een optreden van The Fabulous WannaBeatles geeft aan dat deze muziek nog steeds springlevend is. Dit is dé kans om de magie van een optreden van John, Paul, George en Ringo op een authentieke wijze opnieuw te beleven. Gillende meisjes, huilende fans: The Beatles zijn terug!